Winterjassen

JAKO winterjassen
30 oktober 2022
Winterjassen

Winter is coming! En dat betekent lekkere warme winterjassen, warme chocolademelk en wollige dekentjes op de bank. Ook nu de winters over het algemeen wat milder zijn is het geen reden om geen winterjas aan te schaffen. De wind kan best koud zijn of de luchtvochtigheid hoog. Een winddichte of waterafstotende jas zou dan fijn zijn. Bij JAKO is er een jas voor elk weertype. 

Winterjas

De JAKO winterjas is een goed keus als je kou, wind en regen wil trotseren. De jas voldoet aan eisen. Hij is waterafstotend, winddicht en warm. De jas is ademend van binnen uit zodat het vocht afgevoerd kan worden. Dit helpt ook om het niet te heet te krijgen en blijf je dus perfect op temperatuur. De kraag en arm aansluitingen zijn gemaakt van ribtricot waardoor er geen tocht in komt en de jas heerlijk zit. En voor de echte kou, kun je lekker je capuchon op doen.

hybride jas

De hybride jas kenmerkt zich door zijn sportieve uiterlijk door de gewatteerde borst en rugzijde. De mouwen zijn gemaakt van powerstretch waardoor deze erg elastisch zijn. Hierdoor zit de jas erg comfortabel. Met de keep warm en stop wind functies is deze jas te dragen bij elke weersomstandigheden. Daarnaast is draagt hij erg licht waardoor je hem makkelijk mee kunt nemen.

Softshell jas

De softshell jas is een hele fijne jas voor elk seizoen. Het is geen voelbaar dikke jas, maar omdat hij is gemaakt van waterafstotend en winddicht materiaal is het wel een warme jas. Ook kun je voor de echt gure dagen je capuchon opzetten. Daarom is deze jas ook erg fijn op regenachtige dagen in winter, lente, zomer en herfst. 

Stepp Jas

De Stepp jas heeft veel weg van de hybride jas, alleen waar de hybride jas deels gewatteerd is, is de stepp jas volledig gewatteerd. Een heerlijk vrijetijds jasje. Draagt comfortabel en licht. 

Winterparka

De Parka is een echte aanwinst. De jas voldoet alle eisen. waterdicht, winddicht, isolerend en een mooie en verstelbare pasvorm. Door het koord in de taille kun je de jas een andere uitstraling geven. De Parka heeft ook aan de onderzijde een tunnelkoord, zodat je jezelf lekker dicht kunt snoeren. Wind, regen en kou kunnen niet binnendringen in deze jas.

Related posts
Sportkleding herfst
Sportkleding herfst
30 september 2022
Thermokleding
Thermokleding
3 september 2022
Sportkleding
Sportkleding
21 mei 2022
To Top