Teamline

Desc

Items 1-30 of 294

per pagina
Page
Desc

Items 1-30 of 294

per pagina
Page

De nieuwste collectie JAKO Teamline

Vind bij Jakosportkleding het complete assortiment JAKO Teamline. Onze collectie is altijd op voorraad. JAKO Teamline bestaat uit verschillende kledinglijnen als Pro, Performance, Striker, Classico, World, Tropicana, Prestige en Power.

JAKO Teamline: een compleet aanbod

De Teamline series van JAKO zijn er in diverse maten voor zowel heren, dames en junior. Alle lijnen bevatten diverse kledingstukken als broekjes, shirts, jacks, t-shirts, sweaters, coachjassen, regenjassen en tassen. Deze items zijn allemaal in verschillende kleuren verkrijgbaar zoals wit, zwart, rood, blauw, geel groen en meer.

Het juiste materiaal

Sporten is gezond! Om dit te bevorderen is het dragen van goed materiaal van belang. JAKO Teamline stimuleert de sportieve prestatie met uitstekend materiaal. Door het gebruik van de juiste stoffen wordt een juiste lichaamstemperatuur en afvoer van transpiratie bevorderd, warmte vast gehouden of juist afgevoerd, water en wind tegengehouden er wordt er zorggedragen voor het behouden van droog trainingsmateriaal. Hiervoor worden diverse weefmethoden en stoffen gecombineerd in diverse polyesters die zijn verwerkt in de kleding.

Teamline voor een scherpe prijs

JAKO Teamline staat ondanks het gebruik van goed materiaal bekend om een gunstige prijszetting. Onze webshop biedt je daarbovenop een heldere klantenservice die je graag te woord staat en makkelijk te bereiken is.

JAKO Teamline bedrukken?

Wil je voetbalkleding bedrukken? Dat kan. Jakosportkleding.nl beschikt over een eigen drukkerij waardoor bedrukkingen van JAKO voetbalkleding mogelijk is. Neem contact op.

To Top