Premium

  • Persoonlijke service
  • Altijd op voorraad
  • Nieuwste collecties
  • Voor verenigingen en particulieren
Desc

Producten 1-30 van 44

per pagina
Pagina
Desc

Producten 1-30 van 44

per pagina
Pagina

JAKO teamline Premium

In deze categorie bevinden zich alle producten van de JAKO teamline Premium. De JAKO teamline Premium is een populaire teamline voor sportteams en voor de individu. Alle artikelen zijn verkrijgbaar met 25% korting! De teamline Premium draag je als presentatie outfit of als vrijetijdsoutfit.

Sportief en en comfortabele JAKO kleding

De teamline Premium is perfect voor teams als presentatiekleding en voor de vrijetijd. Hierbij is het belangrijk dat het een sportieve en representatieve uitstraling heeft en dat het comfortabel zit. Deze twee elementen komen perfect samen in de JAKO teamline Premium.  De combinatie van polyester en elastaan zorgen voor de meest comfortabele kleding. De JAKO teamline Premium is ontstaan uit de trend sport-fashion lifestyle.

Voordelen van de JAKO teamline Premium

De teamline Premium is niet alleen goedkoop, maar ook kwalitatief erg goed. Hoogwaardige kwaliteit, voor een scherpe prijs. De producten van de teamline Premium zijn goed met elkaar te combineren. 6 verschillende kleurencombinaties zorgen ervoor dat er voor elke vereniging een passende kleurencombinatie tussen zit. Dit maakt het een aantrekkelijke teamline voor sportteams, -verenigingen, bedrijven, scholen, instanties en voor de individu.

Kies uit verschillende kleuren maten en varianten en profiteer snel van onze scherpe aanbiedingen.

JAKO kleding bedrukken?

Wil je jouw teamkleding laten bedrukken met naam en/of nummer. Ook dat kan. Wij bedrukken de kleding altijd met het juiste lettertype, wat het best bij het product past. Neem snel contact op met één van onze medewerkers en laat je inspireren.

Kleurencombinaties:

 Bankcontact iDEAL VISA MastercardPaypal Carte Bleue Big Shopper DPD Post NL

To Top