Striker 2.0

  • Persoonlijke service
  • Altijd op voorraad
  • Nieuwste collecties
  • Voor verenigingen en particulieren
Desc

Producten 1-9 van 149

per pagina
Desc

Producten 1-9 van 149

per pagina

JAKO teamline Striker 2.0

In deze categorie bevinden zich alle producten van teamline Striker 2.0. Striker 2.0 is een teamline die met zijn klassiek design in de smaak valt van vele sportclubs, teams en particulieren. Alle artikelen zijn verkrijgbaar met maar liefst 25% korting! De teamline Striker 2.0 draag je tijdens trainingen, wedstrijden en in jouw vrije tijd. In deze categorie bestel jij snel, makkelijk, eenvoudig en veilig jouw comfortabele sportkleding van de JAKO teamline Striker 2.0. 

Klassiek en strak JAKO design

Bent u opzoek naar sportkleding voor jezelf, je team of je vereniging? Dan is de teamline Striker 2.0 waar je naar op zoek bent. Met een klassiek en strak design is teamline Striker 2.0 niet alleen een moderne teamline, maar ook een teamline die goed aansluit bij veel verenigingen. Alle producten zijn gemaakt van 100% polyester, wat jij gewent bent van goede sportkleding.

Voordelen van de JAKO teamline Striker 2.0

De teamline Striker 2.0 is niet alleen goedkoop, maar ook kwalitatief erg goed. Hoogwaardige kwaliteit, voor een scherpe prijs. De producten van de teamline Striker 2.0 zijn makkelijk met elkaar te combineren. 10 verschillende kleurencombinaties zorgen ervoor dat er voor elke vereniging een passende kleurencombinatie tussen zit. Vooral het klassieke design zorgt voor een goede match bij vrijwel alle sportverenigingen. Dit maakt het een aantrekkelijke teamline voor sportteams, -verenigingen en voor de individu.

Sporten is voor jong en oud. Dat weet JAKO als geen ander. Daarom bestaat het assortiment uit een ruime keuze van producten voor pupillen, junioren en senioren. Het JAKO t-shirt Striker 2.0 is bijvoorbeeld al beschikbaar voor de aller kleinsten, maat 116. Kies uit verschillende kleuren maten en varianten en profiteer snel van onze scherpe aanbiedingen.

JAKO heeft maar liefst 10 verschillende producten van de teamline Striker 2.0, welke verkrijgbaar zijn in meerdere kleuren en maten.

JAKO T-shirt Striker 2.0, verkrijgbaar in 16 kleuren en 12 maten. Goed te combineren met JAKO trainingsbroek Active en JAKO Jas met kap Striker 2.0.

JAKO T-shirt Striker 2.0 Dames, verkrijgbaar in 11 kleuren en 6 maten. Goed te combineren met JAKO Jas met kap Striker 2.0 (ook in dames maten verkrijgbaar) en JAKO trainingsbroek Premium Dames.

JAKO polo Striker 2.0, verkrijgbaar in 10 kleuren en 8 maten. Goed te combineren met JAKO polyestervest Striker 2.0 en JAKO trainingsbroek Active.

JAKO ziptop Striker 2.0, verkrijgbaar in 10 kleuren en 10 maten. Goed te combineren met JAKO trainingsbroek Active en JAKO Jas met kap Striker 2.0.

JAKO sweater Striker 2.0, verkrijgbaar in 10 kleuren en 9 maten. Goed te combineren met JAKO trainingsbroek Active en JAKO stadionjas Team.

JAKO polyestervest Striker 2.0, verkrijgbaar in 10 kleuren en 12 maten. Goed te combineren met JAKO t-shirt Striker 2.0 en JAKO trainingsbroek Active.

JAKO Jas met kap Striker 2.0, verkrijgbaar in 10 kleuren en 17 maten. Goed te combineren met JAKO polo Striker 2.0 en JAKO trainingsbroek Active.

JAKO vrijetijdsvest Striker 2.0, verkrijgbaar in 10 kleuren en 13 maten. Goed te combineren met JAKO t-shirt Striker 2.0 en JAKO trainingsbroek Active.

JAKO regenjas Striker 2.0, verkrijgbaar in 6 kleuren en 10 maten. Goed te combineren met JAKO sweater Striker 2.0 en JAKO trainingsbroek Active.

JAKO short Striker 2.0, verkrijgbaar in 15 kleuren en 10 maten. Goed te combineren met JAKO t-shirt Striker 2.0 en JAKO Trainingsokken.

Jaksportkleding geeft jou gratis verzending al vanaf €49,95. Kom je niet helemaal uit op dat bedrag? Combineer je JAKO Striker 2.0 product met een ander product van de teamline Striker 2.0. Alle producten binnen een teamline zijn perfect met elkaar te combineren om er een mooie outfit van te maken.

Meer weten?

Kom je er niet uit? Bekijk het JAKO Matentabel of neem contact op met een van onze medewerkers.

Ben je zeker van je bestelling? Bestel snel, veilig en gemakkelijk producten van de teamline Striker 2.0 en voor je het weet sta jij straks te sporten in jouw teamline Striker 2.0 kleding. Wij wensen jou in ieder geval veel winkelplezier!

Ben je tevreden met je bestelling? Dan zullen wij het zeer waarderen dat je een review achterlaat op ons reviewkanaal. Heb je tips? Ook deze zijn van harte welkom!

JAKO voor verenigingen

Wil je jouw teamkleding laten bedrukken met naam en/of nummer. Ook dat kan. Wij bedrukken de kleding altijd met het juiste lettertype, wat het best bij het product past. Neem snel contact op met één van onze medewerkers en laat je inspireren.

Mail: info@jakosportkleding.nl

Telefoon: 0513 485 485

 Bankcontact iDEAL VISA MastercardPaypal Carte Bleue Big Shopper DPD Post NL

To Top