Striker 2.0

Desc

Items 1-30 of 63

per pagina
Page
Desc

Items 1-30 of 63

per pagina
Page

JAKO teamline Striker 2.0

In deze categorie bevinden zich alle producten van teamline Striker 2.0. Striker 2.0 is een teamline die met zijn klassiek design in de smaak valt van vele sportclubs, teams en particulieren. Alle artikelen zijn verkrijgbaar met maar liefst 25% korting! De teamline Striker 2.0 draag je tijdens trainingen, wedstrijden en in jouw vrije tijd. In deze categorie bestel jij snel, makkelijk, eenvoudig en veilig jouw comfortabele sportkleding van de JAKO teamline Striker 2.0. 

Klassiek en strak JAKO design

Bent u opzoek naar sportkleding voor jezelf, je team of je vereniging? Dan is de teamline Striker 2.0 waar je naar op zoek bent. Met een klassiek en strak design is teamline Striker 2.0 niet alleen een moderne teamline, maar ook een teamline die goed aansluit bij veel verenigingen. Alle producten zijn gemaakt van 100% polyester, wat jij gewent bent van goede sportkleding.

Voordelen van de JAKO teamline Striker 2.0

De teamline Striker 2.0 is niet alleen goedkoop, maar ook kwalitatief erg goed. Hoogwaardige kwaliteit, voor een scherpe prijs. De producten van de teamline Striker 2.0 zijn makkelijk met elkaar te combineren. 10 verschillende kleurencombinaties zorgen ervoor dat er voor elke vereniging een passende kleurencombinatie tussen zit. Vooral het klassieke design zorgt voor een goede match bij vrijwel alle sportverenigingen. Dit maakt het een aantrekkelijke teamline voor sportteams, -verenigingen en voor de individu.

JAKO voor verenigingen

Wil je jouw teamkleding laten bedrukken met naam en/of nummer. Ook dat kan. Wij bedrukken de kleding altijd met het juiste lettertype, wat het best bij het product past. Interesse? Neem contact of via de mail (info@jakosportkleding.nl) of via 0513-485485.

To Top