Coachjassen

Desc

18 Items

per pagina
Desc

18 Items

per pagina

JAKO Coachjassen

Met de JAKO coachjassen en coachvesten ben je als coach voorbereid op alle activiteiten onder elke omstandigheid. Alle jassen hebben een perfecte uitstraling voor langs het sportveld, op de tribune maar ook voor werkbesprekingen.

Comfortabele JAKO Coachjassen

De JAKO Coachjassen zijn wind- en water afstotend en voorzien van warme binnekant. Hierdoor beschermen beide jassen het lichaam tegen afkoeling. De coachvesten en coachjassen zijn geschikt voor trainers, leiders en sporters en zijn water- wind en kou bestendig. 

JAKO kleding bedrukken?

Wil je jouw teamkleding laten bedrukken met naam en/of nummer. Ook dat kan. Wij bedrukken de kleding altijd met het juiste lettertype, wat het best bij het product past. Neem snel contact op met één van onze medewerkers en laat je inspireren.

Meer weten?

Kom je er niet uit? Bekijk het JAKO Matentabel of neem contact op met een van onze medewerkers.

Ben je zeker van je bestelling? Bestel snel, veilig en gemakkelijk jouw coachjassen en voor je het weet sta jij straks te sporten in je nieuwe sportkleding van JAKO. Wij wensen jou in ieder geval veel winkelplezier!

Voor verenigingen

Jakosportkleding biedt de mogelijkheid om jouw jas te bedrukken met een club- of sponsorlogo en een rug- en/of borstnummer. Interesse? Neem contact of via de mail (info@jakosportkleding.nl) of via 0513-485485.

To Top