Verzenden en retourneren

Voor alle bestelling rekenen wij standaard verzendkosten van €6,95. Dit geldt alleen voor verzendingen binnen Nederland en België. De standaardverzending bedraagt 2 tot 5 werkdagen. Jakosportkleding streeft er naar om alle artikelen zo snel mogelijk en bij voorkeur in één pakket te leveren.

Leveringsvoorwaarden

-  Bestellingen worden geleverd op maandag tot en met zaterdag, met uitzondering van feestdagen
-  Wij kunnen niet bezorgen bij postbussen.
-  Op de dag van levering ontvangt u van ons een 1-uurs tijdsindicatie.
-  In geval van annulering of problemen bij het verwerken van uw bestelling ontvang u zo spoedig als mogelijk bericht.
-  Het is mogelijk om uw bestelling op een ander adres dan uw factuuradres te laten bezorgen indien beide adressen zich in Nederland of België bevinden.

Artikelen omruilen

Artikelen kan je ruilen door deze te retourneren en vervolgens gelijk een nieuwe bestelling te plaatsten in onze webshop. 

Retourneren

De bestelde goederen moeten uiterlijk 14 dagen na ontvangst door de klant weer in het bezit zijn van Jakosportkleding (Na 14 dagen worden retour zendingen niet meer geaccepteerd). Retourkosten zijn voor rekening van de klant. De retourkosten zijn per land verschillend. Alle goederen horen in de originele staat geretourneerd te worden naar Jakosportkleding met alle originele labels en/of kaartjes zoals aangeleverd, er mogen geen geuren of beschadigingen aan het product zitten. Na ontvangst goederen door Jakosportkleding krijgt u uiterlijk na 14 dagen het totaalbedrag min de verzendkosten teruggestort op het door u opgegeven rekeningnummer.

LET OP! ARTIKELEN UIT DE SALE KUNNEN NIET WORDEN GERETOURNEERD! DIT GELDT VOOR ALLE ARTIKELEN MET MEER DAN 25% KORTING!

  1. Download het retourformulier onderaan de pagina en voeg het ingevulde formulier toe aan het pakket of stuur deze naar webshop@jakosportkleding.nl. Voor klanten uit Belgie dient u webshop@jakosportkleding.be te gebruiken.
  2. Stuur het pakket op naar: Jakosportkleding.nl, Warrewei 10a, 8406AB, Tijnje
  3. Nadat wij uw pakket hebben ontvangen wordt het volledige aankoopbedrag min de verzendkosten teruggestort op uw rekening. Doorgaans is dit binnen één tot vier werkdagen nadat we uw retourzending hebben ontvangen. Zodra uw retourzending is afgehandeld ontvangt u een email van onze administratie.

DOWNLOAD RETOURFORMULIER

 

To Top