Hoodies & Sweaters

Desc

Items 1-30 of 106

per pagina
Page
Desc

Items 1-30 of 106

per pagina
Page

JAKO Hoodies en Sweaters

De JAKO Hoodies en Sweaters kunnen voor elke gelegenheid gedragen worden. Alle artikelen uit deze categorie zijn zo ontworpen dat ze geschikt zijn als sportkleding en als vrijetijdskleding.

Comfortabele JAKO Hoodies en Sweaters

De JAKO Hoodies en Sweaters zijn deels gemaakt van polyester en katoen. Alle Hoodies en Sweaters zijn zeer ademend en door de JAKO KEEP-DRY functie transporteert het vocht zelfs onder extreme sportbelasting naar buiten toe. De JAKO Ziptops zijn speciaal ontworpen om onder warme omstandigheden alsnog het gevoel van een JAKO Sweater te ervaren. Door middel van een JAKO Zipper kan de Ziptop tot op 1/4 geritst worden.

Voordelen van JAKO Hoodies en Sweaters

De JAKO Hoodies en Sweaters zijn verkrijgbaar in 21 verschillende kleuren variërend over 5 JAKO teamlines. De JAKO Hoodies en Sweaters zijn perfect te combineren met de JAKO Shirts en JAKO Trainingsbroeken. De juniormaten zijn verkrijgbaar vanaf maat 128 tot en met 164. De seniormaten zijn verkrijgbaar vanaf S tot en met 3XL

Voor verenigingen

Jakosportkleding biedt de mogelijkheid om jouw hoody en/of sweater te bedrukken met een club- of sponsorlogo en een rug- en/of borstnummer. Interesse? Neem contact of via de mail (info@jakosportkleding.nl) of via 0513-485485.

To Top