Classico

  • Persoonlijke service
  • Altijd op voorraad
  • Nieuwste collecties
  • Voor verenigingen en particulieren
Desc

Producten 1-10 van 67

per pagina
Desc

Producten 1-10 van 67

per pagina

JAKO teamline Classico

In deze categorie bevinden zich alle producten van de teamline Classico. Classico is een populaire teamline voor sportteams en voor de individu. Alle artikelen zijn verkrijgbaar met 25% korting! De teamline Classico draag je tijdens trainingen, wedstrijden en in jouw vrije tijd.

Klassiek JAKO design

De naam zegt het al, de teamline Classico staat bekend om zijn klassieke uiterlijk en moderne pasvorm. Dit zorgt voor een prachtige teamline die goed in de smaak valt bij jong en oud. Naast dat dit een prachtige teamline is, zijn de kleuren ideaal te combineren met elke sportvereniging. Alle producten zijn gemaakt van 100% polyester, wat jij gewent bent van goede sportkleding.

Voordelen van de JAKO teamline Classico

De teamline Classico is niet alleen goedkoop, maar ook kwalitatief erg goed. Hoogwaardige kwaliteit, voor een scherpe prijs. De producten van de teamline Classico zijn goed met elkaar te combineren. 10 verschillende kleurencombinaties en een klassiek design zorgen ervoor dat er voor elke vereniging een passende kleurencombinatie tussen zit. Dit maakt het een aantrekkelijke teamline voor sportteams, -verenigingen en voor de individu.

Sporten is voor jong en oud. Dat weet JAKO als geen ander. Daarom bestaat het assortiment uit een ruime keuze van producten voor pupillen, junioren en senioren. Het JAKO t-shirt Classico is bijvoorbeeld al beschikbaar voor de aller kleinsten, maat 116. Ook is de JAKO vrijetijdsbroek Classico verkrijgbaar in verlengde en verkorte maten. Kies uit verschillende kleuren maten en varianten en profiteer snel van onze scherpe aanbiedingen.

JAKO heeft maar liefst 16 verschillende producten van de teamline Classico, welke verkrijgbaar zijn in meerdere kleuren en maten.

JAKO tank top Classico, verkrijgbaar in 6 kleuren en 5 maten. Goed te combineren met JAKO short Classico en JAKO rugzak Classico.

JAKO t-shirt Classico, verkrijgbaar in 10 kleuren en 12 maten. Goed te combineren met JAKO trainingsbroek Classico en JAKO jas met kap Classico.

JAKO polo Classico, verkrijgbaar in 10 kleuren en 18 maten. Goed te combineren met JAKO vrijetijdsbroek Classico en JAKO vrijetijdsvest Classico.

JAKO sweater Classico, verkrijgbaar in 10 kleuren en 10 maten. Goed te combineren met JAKO polyesterbroek Classico en JAKO polyestervest Classico.

JAKO ziptop Classico, verkrijgbaar in 10 kleuren en 10 maten. Goed te combineren met JAKO t-shirt Classico en JAKO trainingsbroek Classico.

JAKO trainingsvest Classico, verkrijgbaar in 10 kleuren en 10 maten. Goed te combineren met JAKO t-shirt Classico en JAKO vrijetijdsbroek Classico.

JAKO jas met kap Classico, verkrijgbaar in 10 kleuren en 19 maten. Goed te combineren met JAKO polo Classico en JAKO polyesterbroek Classico.

JAKO polyestervest Classico, verkrijgbaar in 10 kleuren en 13 maten. Goed te combineren met JAKO t-shirt Classico en JAKO trainingsbroek Classico.

JAKO vrijetijdsvest Classico, verkrijgbaar in 10 kleuren en 19 maten. Goed te combineren met JAKO polo Classico en JAKO vrijetijdsbroek Classico.

JAKO trainingsbroek Classico, verkrijgbaar in 3 kleuren en 17 maten. Ook verkrijgbaar in verlengde en verkorte maten. Goed te combineren met JAKO t-shirt Classico en JAKO trainingsvest Classico.

JAKO vrijetijdsbroek Classico, verkrijgbaar in 4 kleuren en 11 maten. Ook verkrijgbaar in verlengde, verkorte en dames maten.Goed te combineren met JAKO zitptop Classico en JAKO vrijetijdsvest Classico.

JAKO polyesterbroek Classico, verkrijgbaar in 3 kleuren en 18 maten. Ook verkrijgbaar in verlengde, verkorte en dames maten. Goed te combineren met JAKO polyestervest Classico en JAKO polo Classico.

JAKO short Classico, verkrijgbaar in 4 kleuren en 12 maten. Goed te combineren met JAKO t-shirt Classico en JAKO polo Classico.

JAKO sporttas Classico met zijvakken, verkrijgbaar in 5 kleuren en 3 maten. Goed te combineren met JAKO jas met kap Classico en JAKO t-shirt Classico.

JAKO sporttas Classico met bodemvak, verkrijgbaar in 5 kleuren en 3 maten. Goed te combineren met JAKO polo Classico en JAKO trainingsbroek Classico.

JAKO rugzak Classico, verkrijgbaar in 5 kleuren en 1 maat. Goed te combineren met JAKO sporttas Classico met zijvakken en JAKO jas met kap Classico.

Jaksportkleding geeft jou gratis verzending al vanaf €49,95. Kom je niet helemaal uit op dat bedrag? Combineer je JAKO Classico product met een ander product van de teamline Classico. Alle producten binnen een teamline zijn perfect met elkaar te combineren om er een mooie outfit van te maken.

JAKO kleding bedrukken?

Wil je jouw teamkleding laten bedrukken met naam en/of nummer. Ook dat kan. Wij bedrukken de kleding altijd met het juiste lettertype, wat het best bij het product past. Neem snel contact op met één van onze medewerkers en laat je inspireren.

Meer weten?

Kom je er niet uit? Bekijk het JAKO Matentabel of neem contact op met een van onze medewerkers.

Ben je zeker van je bestelling? Bestel snel, veilig en gemakkelijk producten van de teamline Classico en voor je het weet sta jij straks te sporten in jouw teamline Classico kleding. Wij wensen jou in ieder geval veel winkelplezier!

Ben je tevreden met je bestelling? Dan zullen wij het zeer waarderen dat je een review achterlaat op ons reviewkanaal. Heb je tips? Ook deze zijn van harte welkom!

 Bankcontact iDEAL VISA MastercardPaypal Carte Bleue Big Shopper DPD Post NL

To Top