Classico

Desc

Items 1-30 of 127

per pagina
Page
Desc

Items 1-30 of 127

per pagina
Page

JAKO teamline Classico

In deze categorie bevinden zich alle producten van de teamline Classico. Classico is een populaire teamline voor sportteams en voor de individu. Alle artikelen zijn verkrijgbaar met 25% korting! De teamline Classico draag je tijdens trainingen, wedstrijden en in jouw vrije tijd.

Klassiek JAKO design

De naam zegt het al, de teamline Classico staat bekend om zijn klassieke uiterlijk en moderne pasvorm. Dit zorgt voor een prachtige teamline die goed in de smaak valt bij jong en oud. Naast dat dit een prachtige teamline is, zijn de kleuren ideaal te combineren met elke sportvereniging. Alle producten zijn gemaakt van 100% polyester, wat jij gewent bent van goede sportkleding.

Voordelen van de JAKO teamline Classico

De teamline Classico is niet alleen goedkoop, maar ook kwalitatief erg goed. Hoogwaardige kwaliteit, voor een scherpe prijs. De producten van de teamline Classico zijn goed met elkaar te combineren. 10 verschillende kleurencombinaties en een klassiek design zorgen ervoor dat er voor elke vereniging een passende kleurencombinatie tussen zit. Dit maakt het een aantrekkelijke teamline voor sportteams, -verenigingen en voor de individu.

Sporten is voor jong en oud. Dat weet JAKO als geen ander. Daarom bestaat het assortiment uit een ruime keuze van producten voor pupillen, junioren en senioren. Het JAKO t-shirt Classico is bijvoorbeeld al beschikbaar voor de aller kleinsten, maat 116. Ook is de JAKO vrijetijdsbroek Classico verkrijgbaar in verlengde en verkorte maten. Kies uit verschillende kleuren maten en varianten en profiteer snel van onze scherpe aanbiedingen.

JAKO kleding bedrukken?

Wil je jouw teamkleding laten bedrukken met naam en/of nummer. Ook dat kan. Wij bedrukken de kleding altijd met het juiste lettertype, wat het best bij het product past. Neem snel contact op met één van onze medewerkers en laat je inspireren.

To Top