Trainingsjassen

  • Persoonlijke service
  • Altijd op voorraad
  • Nieuwste collecties
  • Voor verenigingen en particulieren
Desc

Producten 1-10 van 161

per pagina
Desc

Producten 1-10 van 161

per pagina

JAKO Trainingsjassen

De JAKO Trainingsjassen zijn de perfecte jassen om jouw sportoutfit compleet te maken. Alle jassen zijn te combineren met de JAKO Trainingsbroeken.

Comfortabele JAKO Trainingsjassen

De JAKO Trainingsjassen zijn functioneel duurzaam ontworpen en hebben een optimaal draagcomfort. Dit geldt tijdens de trainingen maar ook in de vrije tijd. De Trainingsjassen zijn slijtvast, sneldrogend en zeer ademend.

Voordelen JAKO Trainingsjassen

Met maar liefst 8 verschillende teamlines en 20 verschillende kleuren zit er voor elk individu of sportteam wel een passend shirt tussen. De junior maten zijn verkrijgbaar vanaf maat 128 tot en met 164. De senior maten zijn verkrijgbaar vanaf maat S tot en met 3XL. Met als uitzondering de JAKO Classico teamline. De juniormaten hiervan zijn al verkrijgbaar vanaf maat 104 en de senior maten lopen door tot en met 4XL. Alle JAKO Trainingsjassen zijn perfect te combineren met de Trainingsbroeken, Polo’s en T-Shirts. Stel jouw outfit samen en bestel snel bij Jakosportkleding.

Voor verenigingen 

Jakosportkleding biedt de mogelijkheid om jouw trainingsjas te bedrukken met een club- of sponsorlogo en een rug- en/of borstnummer. Interesse? Neem contact of via de mail (info@jakosportkleding.nl) of via 0513-485485.

 Bankcontact iDEAL VISA MastercardPaypal Carte Bleue Big Shopper DPD Post NL

To Top