Base

Desc

10 Items

per pagina
Desc

10 Items

per pagina

JAKO teamline Base

In deze categorie vind je alle producten van de teamline Base. Teamline Base is een populaire teamline voor sportteams en voor de individu. Alle artikelen zijn verkrijgbaar met 25% korting! De teamline Base draag je in je vrijetijd en in teamverband.

Klassiek JAKO design

De teamline Base heeft een klassiek design. Hierdoor wordt de nadruk gelegd op de mooie pasvorm. Dit zorgt ervoor dat de teamline Base perfect te gebruiken is in teamverband en in je vrijetijd. De kleding is gemaakt van 100% katoen. Uitermate geschikt voor in de vrijetijd. Alle artikelen uit de JAKO teamline Base bestaan voornamelijk uit katoen. Hierdoor is de teamline geschikt voor tijdens het sporten, maar ook in je vrije tijd.

Voordelen van de JAKO teamline Base

De teamline Base is niet alleen goedkoop, maar ook kwalitatief erg goed. Hoogwaardige kwaliteit, voor een scherpe prijs. De producten van de teamline Base zijn goed met elkaar te combineren. 6 verschillende kleurencombinaties zorgen ervoor dat er altijd een passende kleurencombinatie tussen zit. Dit maakt het een aantrekkelijke teamline voor sportteams, -verenigingen en voor de individu.

Kies uit verschillende kleuren maten en varianten en profiteer snel van onze scherpe aanbiedingen.

JAKO kleding bedrukken?

Wil je jouw teamkleding laten bedrukken met naam en/of nummer. Ook dat kan. Wij bedrukken de kleding altijd met het juiste lettertype, wat het best bij het product past. Neem snel contact op met één van onze medewerkers en laat je inspireren.

To Top