Power

Desc

Items 1-30 of 104

per pagina
Page
Desc

Items 1-30 of 104

per pagina
Page

JAKO Teamline Power 

De nieuwe Teamline Power collectie van JAKO combineert modern design met een sportieve look en functionele materialen. Ook bij de Teamline Power wordt veel gebruik gemaakt van gecertifieerde bio katoen of gerecycled polyester, soms ook in een mix van katoen/polyester.

Maar liefst twaalf teamkleuren

De contrasterende inzet in honingraatstructuur zorgt de Teamline Power tot in de details voor een dynamische uitstraling en met twaalf teamkleuren is de "POWER" teamlijn de perfecte begeleider voor alle teams. Naast de klassieke trainingsstijlen biedt de collectie ook trendy vrijetijdslooks van een katoen/polyester-mix.

Hoodies, sweaters, Ziptops, trainingspakken, T-shirts, Teamline Power biedt de juiste uitrusting voor alle teams en sporten. De JAKO-teamlijnen hebben een indrukwekkende levensduur tot vijf jaar en zijn perfect geschikt voor individuele decoratie met logo’s van je eigen club.

JAKO sportkleding bedrukken voor teams?

Wil je jouw teamkleding laten bedrukken met naam en/of nummer. Ook dat kan. Wij bedrukken de kleding altijd met het juiste lettertype, wat het best bij het product past. Neem snel contact op met één van onze medewerkers en laat je inspireren. 

JAKO voor verenigingen

Jakosportkleding biedt de mogelijkheid om de teamline JAKO Performance te bedrukken met een club- of een sponsorlogo en/of nummer. Interesse? Neem contact of via de mail (info@jakosportkleding.nl) of via 0513-485485.

To Top