T-shirts

Desc

Items 1-30 of 49

per pagina
Page
Desc

Items 1-30 of 49

per pagina
Page

JAKO Basic T-shirts

Er is geen gelegenheid waar onze basic JAKO T-shirts niet bij passen. Door de klassieke uitstraling zijn de basic JAKO T-shirts veelzijdig te combineren met andere shorts of broeken.

Comfortabele JAKO Basic T-shirts

De T-shirts uit de Basics-categorie lenen zich perfect voor bedrukking. Naar wens kunnen er clublogo’s en sponsors op voor- en achterkant een mooie plek krijgen. Het promo shirt is gemaakt van 100% polyester en ondersteunt je in je vrije tijd en tijdens je sportsessie met de KEEP DRY-functie. Het materiaal droogt zeer snel en beschermt tegen verkoeling. Deze extra functie zorgt er voor dat jij het maximale resultaat kan halen tijdens het sporten. Doordat de JAKO T-shirts premium basic gemaakt zijn van 95% polyester en 5% elastaan zorgt het voor een perfecte aansluiting op het lichaam. De shirts zijn ideaal voor in de zomer om buiten te sporten en voor in de winter om binnen te sporten.

Voordelen JAKO Basic T-shirts

Met maar liefst 24 kleurencombinaties verdeeld over 4 verschillende teamlines heeft JAKO voor elke sporter, (sport)verenigingen of organisatie een geschikt T-shirt.

Het JAKO T-shirt Premium basic is beschikbaar in 6 kleuren en 13 verschillende maten. Goed te combineren met de JAKO Trainingsbroeken of JAKO Shorts.

Het JAKO Base T-shirt is beschikbaar in 7 kleuren en 18 verschillende maten waaronder kindermaten en damesmaten. Goed te combineren met JAKO Trainingsjassen of JAKO Shorts.

JAKO Functional shirt promo is beschikbaar in 11 kleuren en 12 verschillende maten. Goed te combineren met alle JAKO Trainingsbroeken of JAKO Shorts.

JAKO T-shirt promo is beschikbaar in 11 kleuren en 12 verschillende maten waaronder kindermaten.

JAKO kleding bedrukken?

Jakosportkleding biedt de mogelijkheid om de JAKO-basic T-shirts te bedrukken met een club- of een sponsorlogo en/of nummer. Interesse? Neem contact of via de mail (info@jakosportkleding.nl) of via 0513-485485

Meer weten?

Kom je er niet uit? Bekijk het JAKO Matentabel of neem contact op met een van onze medewerkers.

Ben je zeker van je bestelling? Bestel snel, veilig en gemakkelijk de gewenste producten en voor je het weet sta jij straks te sporten in je nieuwe sportkleding van JAKO. Wij wensen jou in ieder geval veel winkelplezier!

Ben je tevreden met je bestelling? Dan zullen wij het zeer waarderen dat je een review achterlaat op ons reviewkanaal. Heb je tips? Ook deze zijn van harte welkom!

To Top