Sportkleding

Desc

Items 1-30 of 720

per pagina
Page
Desc

Items 1-30 of 720

per pagina
Page

Sportkleding van JAKO

Op zoek naar een nieuwe outfit sport? Dan ben je bij JAKO aan het juiste adres. Of jij nu een trainingspak, trainingsbroek een trendy sportshirt of een voetbalbroekje zoekt, wij hebben het allemaal voor je. Van hoge kwaliteit en voor een scherpe prijs.

JAKO

Het assortiment van JAKO biedt echt alles wat het hart van een atleet begeert. Nauwkeurige ontwerpen, maten variërend van Bambini tot 5XL. Vijf Teamlines met talloze artikelen en indrukwekkende kleurenselectie. En voor degenen die zich na het sporten cool en casual willen voelen is er een breed Casual-scala en de modieuze JAKO PITCH-collectie.

De juiste sportkleding kiezen

Bijzonder handig bij de keuze van een artikel is het JAKO TEC CONCEPT: het concept omvat de functies KEEP DRY, KEEP WARM, KEEP COOL, KEEPFRESH, STOP WIND, STOP WATER, STOP SUN. We kennen de eisen die de atleten stellen aan hun materialen en daarom werken we voortdurend aan het verder ontwikkelen van nieuwe technologieën om een nog beter product te maken.

Hoe kies je jouw ideale sportoutfit?

Kijk eerst goed altijd naar kleding dat gemaakt is voor je sport. We hebben een ruim assortiment voor voetbal, hardlopen/running/, fitness, handbal, tennis, volleybal of basketbal. Filter eenvoudig op prijs en selecteer de juiste prijs op de product pagina. Vergeet bij het kiezen van een goede sportoutfit niet je sportschoenen. Ook zeer belangrijk!
To Top