Performance

Desc

Items 1-30 of 64

per pagina
Page
Desc

Items 1-30 of 64

per pagina
Page

JAKO Teamline Performance

In deze categorie bevinden zich alle producten van teamline Performance. De teamline Performance is de nieuwste teamline van JAKO. Alle artikelen zijn verkrijgbaar met maar liefst 25% korting! De teamline Performance draag je tijdens trainingen, wedstrijden en in jouw vrije tijd.

Modern JAKO design

Bent u opzoek naar moderne sportkleding voor jezelf, je team of je vereniging? Dan is de teamline Performance waar je naar op zoek bent. Met een modern design en hippe pasvormen ben je met de teamline Performance een echte eyecatcher voor, tijdens en na het sporten.  Bestel dan snel, veilig en goedkoop deze teamline Performance bij Jakosportkleding. Alle producten zijn gemaakt van 100% polyester, wat jij gewend bent van goede sportkleding.

Voordelen van de JAKO teamline Performance

De teamline Performance is niet alleen goedkoop, maar ook kwalitatief erg goed. Hoogwaardige kwaliteit, voor een scherpe prijs. De producten van de teamline Performance zijn makkelijk met elkaar te combineren. 8 verschillende kleurencombinaties zorgen ervoor dat er voor elke vereniging een passende kleurencombinatie tussen zit. Dit maakt het een aantrekkelijke teamline voor sportteams, -verenigingen en voor de individu.

Sporten is voor jong en oud. Dat weet JAKO als geen ander. Daarom bestaat het assortiment uit een ruime keuze van producten voor pupillen, junioren en senioren. Het JAKO t-shirt Perfomance is bijvoorbeeld al beschikbaar voor de aller kleinsten, maat 116. Kies uit verschillende kleuren maten en varianten en profiteer snel van onze scherpe aanbiedingen.

JAKO sportkleding bedrukken voor teams?

Wil je jouw teamkleding laten bedrukken met naam en/of nummer. Ook dat kan. Wij bedrukken de kleding altijd met het juiste lettertype, wat het best bij het product past. Neem snel contact op met één van onze medewerkers en laat je inspireren. 

JAKO voor verenigingen

Jakosportkleding biedt de mogelijkheid om de teamline JAKO Performance te bedrukken met een club- of een sponsorlogo en/of nummer. Interesse? Neem contact of via de mail (info@jakosportkleding.nl) of via 0513-485485.

To Top