Voetbalkleding

JAKO Voetbalkleding
31 juli 2022
Voetbalkleding

We kennen allemaal wel de jaren ‘70 voetbaltenues, met de strakke shirtjes en kleine broekjes. Nou, er is inmiddels veel veranderd. Voetballers dragen nog steeds een korte broek, een t-shirt en voetbalsokken. Het is alleen niet meer zo krap en klein. Veel fijner om in te sporten lijkt mij.

Voetbalkleding krijg je vaak bij de voetbalclub waar je bij zit, omdat deze vaak gesponsord worden, als dit niet het geval is kun je bij bepaalde sportwinkels zoals JAKO terecht. 

JAKO Voetbalkleding

JAKO heeft een compleet assortiment aan teamsportkleding. Zo heb je voetbalkleding kind, voetbalkleding heren en voetbalkleding dames. Ook kun je voetbalkleding met naam bij JAKO bestellen. Bij JAKO kun je sportkleding laten bedrukken, wat ideaal is wanneer je voetbalkleding voor clubs wilt hebben.

Voetbalkleding bestaat vaak uit een voetbalshirt, een voetbalbroekje en voetbalsokken. Tenminste dat is de uitrusting voor de wedstrijden en oefenwedstrijden. Voetbalkleding bij koud weer en voor de trainingen wordt er vaak gebruik gemaakt van een trainingsbroek en trainingsjasje voor de koudere dagen. Bekijk ook onze keeperskleding.

Voor de dames en kinderen is de uitrusting hetzelfde alleen zijn de maten verschillend en zijn dames voetbalshirts getailleerd.

Voetbalkleding is vaak goed ademend en elastisch, zodat je er lekker in kan zweten en goede bewegingen kan maken. De sokken geven bescherming voor de scheenbenen waarbij scheenbeschermers gedragen kunnen worden.

Related posts
To Top