De JAKO trainingsbroek

De beste trainingsbroeken van JAKO
22 maart 2022
De JAKO trainingsbroek

Als je dit blog leest ben je waarschijnlijk op zoek naar de juiste trainingsbroek voor jou. Misschien omdat je een nieuwe trainingsbroek nodig hebt. Of omdat je wilt gaan sporten en een aantal opties wilt vergelijken. Of gewoon om lekker in te netflixen.

In deze blog zal ik je informeren over de trainingsbroeken die je bij JAKO kunt vinden, om je keuze te vereenvoudigen.

De JAKO trainingsbroeken zijn onderverdeeld in drie basiscategorieën die ik hieronder voor je op een rijtje heb gezet. 

 

In deze blog zal ik verder ingaan op de JAKO trainingsbroeken voor meer opties lees dan ook de blogs over de JAKO Polyesterbroeken en de JAKO Vrijetijdsbroeken.

Onder de categorie JAKO trainingsbroek vallen vier soorten trainingsbroeken, die met elkaar gemeen hebben dat ze van heup tot enkel een aansluitende pasvorm hebben. Daarnaast bestaan ze allemaal uit een combinatie van Polyester en Elastaan. Hierin komt niet alleen jouw lichaam goed tot zijn recht, ook het sporten zelf wordt prettiger. Dit omdat de trainingsbroeken aanvoelen als een tweede huid. Het verschil tussen deze vier trainingsbroeken staan hieronder beschreven.

De JAKO Trainingsbroek Active

De JAKO Trainingsbroek Active is een echte JAKO klassieker. De broek is voorzien van zijzakken met rits, beenafsluiting met rits en een elastische band. De broek is verkrijgbaar voor zowel kinderen als volwassenen en in verschillende kleuren verkrijgbaar. 

De JAKO Trainingsbroek Classico

De JAKO Trainingsbroek classico is een zeer gewilde trainingsbroek. Dit omdat de trainingsbroeken, naast de aansluitende pasvorm, in verlengde en verkorte maten verkrijgbaar zijn. Dat maakt dat iedereen deze trainingsbroek comfortabel kan dragen.

De JAKO Trainingsbroek Profi

De JAKO Trainingsbroek Profi is wat je noemt ‘Less is More’. Deze trainingsbroek heeft geen rits en zijvakken waardoor je geen last hebt van afleiding en je je zo volledig kan richten op je training. 

De JAKO trainingsbroek Premium

De JAKO Trainingsbroek Premium is het nieuwste model. Deze trainingsbroek is tot stand gekomen door de trend sport-fashion lifestyle en is daarom ook in verschillende damesmaten verkrijgbaar. De trainingsbroek is voorzien van maar liefst 10% Elastaan, waardoor deze trainingsbroek zeer nauw aansluit op je lichaam en flexibel meebeweegt.

Related posts
To Top