De JAKO Polyesterbroek

De JAKO Polyesterbroek
9 mei 2022
De JAKO Polyesterbroek


Als je op deze Blog bent beland, ben je óf gericht op zoek naar een Polyesterbroek óf je bent op zoek naar een trainingsbroek en je wilt je opties verbreden. Zoals te lezen is in het Blog over JAKO trainingsbroeken is de JAKO polyesterbroek een categorie die onder de JAKO trainingsbroeken valt. 


De JAKO Polyesterbroeken bestaan uit 100% Polyester. Polyester heeft als voordeel dat het ademt, niet kreukt en de kleur lang mooi blijft. Daarnaast slijt het niet snel en is het vormvast. Polyester is een stevige stof en voelt toch licht en luchtig aan. Wat maakt dat het uitermate geschikt is voor bijvoorbeeld trainingsbroeken.

Bij JAKO zijn er twee soorten 100% Polyester broeken verkrijgbaar. Beide broeken hebben een ‘regular fit’, wat betekent dat ze tussen een aansluitende en een losse pasvorm in zitten.

JAKO Polyesterbroek Competition 2.0 

De JAKO Polyesterbroek Competition 2.0 is al jarenlang erg gewild onder de Polyesterbroeken. Dit mede vanwege de comfortabele pasvorm. De broeken zijn voorzien van zijzakken met rits én beenafsluiting met boord en rits. Zo verlies je niks tijdens het sporten en blijft je onderlichaam de juiste temperatuur.

JAKO Polyesterbroek Classico 

De JAKO Polyesterbroek Classico is een uitzondering. Dit omdat deze broek in een hele variatie van maten verkrijgbaar is. Van kindermaten tot damesmaten, van verlengde maten tot verkorte maten. Deze broek is er voor iedereen.

Related posts
To Top