JAKO World

JAKO World
22 november 2022
JAKO World

Duurzaamheid, de wereld een beetje beter maken, ‘our team for a better world’. 

Ook bij JAKO doen ze hun best om zo verantwoord om te gaan met natuurlijke hulpbronnen, goede arbeidsomstandigheden over de hele toeleveringsketen en vele andere factoren die bepalend zijn voor onze toekomst. Zo bestaat de World collectie bij JAKO bijvoorbeeld uit 100% gerecycled polyester. En ondersteunen ze met elk verkocht World artikel projecten en organisaties die zich elke dag inzetten om de wereld een beetje beter te maken.

De JAKO World collectie bestaat vooralsnog uit teamkleding, de JAKO teamline World. Een goed ding om te doen, als team een steentje bij dragen aan een mooiere wereld en je teamkleding te bestellen vanuit de JAKO teamline Wold collectie. 

JAKO shirt World

Een mooi voorbeeld is het JAKO shirt World 4230-950. Dit shirt is in 7 mooie kleuren verkrijgbaar en gemaakt van, je raad het al, 100% gerecycled polyester. Door de micro mesh aan de rugzijde blijft de lucht circulatie van het lichaam optimaal. Niet alleen een duurzaam shirt, maar ook een kwalitatief shirt en heerlijk om in te sporten.

JAKO short World

Bij een shirt hoort natuurlijk een short. De JAKO short world 4430 is in vier kleuren verkrijgbaar en bestaat uit 100% gerecycled polyester. En fijn voor de heren onder ons, De short heeft een binnenslip. Waardoor hij lekker zit en je er heerlijk in kunt sporten.

JAKO kousen World

Om de sportoutfit compleet te maken zijn er de JAKO kousen World 3830. Voor de verandering zijn de kousen gemaakt van 67% gerecycled polyester, 31% katoen en 2% elastaan en is verkrijgbaar in vier bijpassende kleuren.

Ik zou zeggen wees bewust en bestel duurzaam. Laat  de tekst ‘Our team for a better world ’ ook voor jou team gelden. Nieuwsgierig geworden naar de duurzaamheid van de JAKO Wold collectie? Op www.ourteamforabetterwolrd.de/nl kun je meer informatie vinden over welk steentje JAKO bijdraagt aan een betere wereld.

Related posts
To Top