Voetbalsokken

Desc

Items 1-30 of 157

per pagina
Page
Desc

Items 1-30 of 157

per pagina
Page

JAKO voetbalsokken

Elke voetballer heeft ze hard nodig, of je nu professional, amateur, jong of oud bent: voetbalsokken. Ben jij opzoek naar goedkope JAKO voetbalsokken? In deze categorie bevinden zich alle voetbalsokken van JAKO. Alle artikelen zijn verkrijgbaar met maar liefst 25% korting! Bij Jakosportkleding hebben wij een groot assortiment in voetbalsokken. De voetbalsokken van JAKO draag je tijdens trainingen, wedstrijden en in jouw vrije tijd. Bestel ze snel, goedkoop en veilig op onze webshop.

Comfortabele JAKO voetbalsokken

Voetbalsokken zijn een belangrijk onderdeel van jouw voetbal tenue. Daarom zijn comfortabele voetbalsokken een ‘must’ voor een voetballer. Voetbalsokken zorgen ervoor dat de scheenbeschermer op zijn plek blijft zitten. Dat is niet de enige functie van een voetbalkous. De voetbalsokken zorgen er ook dat ze jouw voetbaltenue compleet maken. De voetbalsokken van JAKO voldoen aan de verwachtingen van elke voetballer en alle andere sporters. Getailleerd, een goed voetbed en zeer comfortabel in een voetbalschoen of een andere sportschoen. Alle voetbalsokken van JAKO zijn gemaakt van Polyester in combinatie met Elastan. Dit zorgt ervoor dat de kous goed blijft zitten tijdens het voetballen.

Voordelen van JAKO voetbalsokken

De voetbalsokken van JAKO zijn niet alleen goedkoop, maar kwalitatief één van de betere van Nederland. Hoogwaardige kwaliteit, voor een scherpe prijs. De voetbalsokken van JAKO zijn zeer specifiek en specialistisch samengesteld om elke club, vereniging en individu te voorzien van de perfecte voetbalsokken.

Voetbal is een sport voor jong- en oud. Dat weet JAKO als geen ander. Daarom bestaat het JAKO voetbalsokken assortiment uit een ruime keuze aan voetbalsokken voor pupillen, junioren en senioren. De sokken van JAKO zijn al verkrijgbaar voor de kleinste talenten met een voetmaat van 27. Naast dit gevarieerde aanbod geeft JAKO jouw ook de keuze uit voetbalsokken met voetband en zonder voet. De variant zonder voet is ontstaan uit de professionele voetbalwereld. Top voetballers die hun voetbalsokken afknippen omdat het voetbad niet lekker voelt in de voetbalschoen. Met de voetbalsokken zonder voet heeft JAKO dit probleem opgelost. Hierdoor kun jij je eigen favoriete kous in je voetbalschoen dragen, in combinatie met een kous zonder voet.

JAKO heeft maar liefst 7 verschillende voetbalsokken welke verkrijgbaar zijn in meerdere kleuren en maten. Bekijk ze snel in onze speciale JAKO voetbalsokken categorie.

Voetbalsokken accessoires

JAKO beschikt over een groot assortiment in voetbalsokken accessoires. Neem bijvoorbeeld de JAKO Scheenbeschermers houder. Hiermee zorg jij ervoor dat de voetbalsokken en de scheenbeschermers op zijn plek blijven zitten. Dit voorkomt irritatie onder een training of wedstrijd. Gebruik je liever JAKO Kousentape? Deze zijn ook verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren.

Jaksportkleding geeft jou gratis verzending al vanaf €49,95. Kom je niet helemaal uit op dat bedrag? Combineer je JAKO voetbalsokken met een JAKO voetbalbroekje en JAKO voetbalshirts. Een groot voordeel van ons assortiment is, dat alle voetbalsokken perfect zijn te combineren om er een mooi tenue van te maken. Voor je het weet, ben jij de ware blikvanger op het voetbalveld.

Meer weten?

Kom je er niet uit? Bekijk het JAKO Matentabel of neem contact op met een van onze medewerkers. 

Ben je zeker van je bestelling? Bestel snel, veilig en gemakkelijk je JAKO voetbalshirts en voor je het weet sta jij straks op het veld met een JAKO voetbalshirt. Wij wensen jouw in ieder geval veel winkelplezier!

Ben je tevreden met je bestelling? Dan zullen wij het zeer waarderen dat je een review achterlaat op ons reviewkanaal. Heb je tips? Ook deze zijn van harte welkom!

To Top