Competition 2.0

  • Persoonlijke service
  • Altijd op voorraad
  • Nieuwste collecties
  • Voor verenigingen en particulieren
Desc

Producten 1-9 van 110

per pagina
Desc

Producten 1-9 van 110

per pagina

JAKO teamline Competition 2.0

In deze categorie bevinden zich alle producten van de teamline Competition 2.0. Competition 2.0 is een populaire teamline voor sportteams en voor de individu. Alle artikelen zijn verkrijgbaar met 25% korting! De teamline Competition 2.0 draag je tijdens trainingen, wedstrijden en in jouw vrije tijd.

Sportief en dynamisch JAKO design

Competition 2.0 is de opvolger van de teamline Competition. De traditie van een dynamisch design wordt in stand gehouden door de mooie kleuren combinaties. De Competition 2.0 heeft moderne pasvormen en is ook qua uiterlijk met de tijd meegegaan. Alle producten zijn gemaakt van 100% polyester, wat jij gewent bent van goede sportkleding.

Voordelen van teamline JAKO Competition 2.0

De teamline Competition 2.0 is niet alleen goedkoop, maar ook kwalitatief erg goed. Hoogwaardige kwaliteit, voor een scherpe prijs. De producten van Competition 2.0 zijn goed met elkaar te combineren. 10 verschillende kleurencombinaties en een dynamische uitstrling zorgen ervoor dat er voor elke vereniging een passende kleurencombinatie tussen zit. Dit maakt het een aantrekkelijke teamline voor sportteams, -verenigingen en voor de individu.

Sporten is voor jong en oud. Dat weet JAKO als geen ander. Daarom bestaat het assortiment uit een ruime keuze van producten voor pupillen, junioren en senioren. Het JAKO t-shirt Competition 2.0 is bijvoorbeeld al beschikbaar voor de aller kleinsten, maat 116. Kies uit verschillende kleuren maten en varianten en profiteer snel van onze scherpe aanbiedingen.

JAKO heeft maar liefst 12 verschillende producten van de teamline Competition 2.0, welke verkrijgbaar zijn in meerdere kleuren en maten.

JAKO t-shirt Competition 2.0, verkrijgbaar in 8 kleuren en 18 maten. Goed te combineren met JAKO short Competition 2.0 en JAKO jas met kap Competition 2.0.

JAKO short Competition 2.0, verkrijgbaar in 6 kleuren en 14 maten. Goed te combineren met JAKO polo Competition 2.0 en JAKO t-shirt Competition 2.0.

JAKO sweater Competition 2.0, verkrijgbaar in 8 kleuren en 9 maten. Goed te combineren met JAKO polyesterbroek Competition 2.0 en JAKO polyestervest Competition 2.0.

JAKO ziptop Competition 2.0, verkrijgbaar in 8 kleuren en 10 maten. Goed te combineren met JAKO polyesterbroek Competition 2.0 en JAKO rugzak Competition 2.0.

JAKO vrijetijdsbroek Competition 2.0, verkrijgbaar in 4 kleuren en 17 maten. Goed te combineren met JAKO t-shirt Competition 2.0 en JAKO vrijetijdsvest Competition 2.0.

JAKO jas met kap Competition 2.0, verkrijgbaar in 8 kleuren en 17 maten. Goed te combineren met JAKO polo Competition 2.0 en JAKO vrijetijdsbroek Competition 2.0.

JAKO polyestervest Competition 2.0, verkrijgbaar in 8 kleuren en 12 maten. Goed te combineren met JAKO t-shirt Competition 2.0 en JAKO polyesterbroek Competition 2.0.

JAKO polyesterbroek Competition 2.0, verkrijgbaar in 9 kleuren en 12 maten. Goed te combineren met JAKO polo Competition 2.0 en JAKO jas met kap Competition 2.0.

JAKO vrijetijdsvest Competition 2.0, verkrijgbaar in 8 kleuren en 10 maten. Goed te combineren met JAKO polyesterbroek Competition 2.0 en JAKO t-shirt Competition 2.0.

JAKO regenjas Competition 2.0, verkrijgbaar in 8 kleuren en 10 maten. Goed te combineren met JAKO sweater Competition 2.0 en JAKO vrijetijdsbroek Competition 2.0.

JAKO sporttas Competition 2.0, verkrijgbaar in 8 kleuren en 2 maten. Goed te combineren met JAKO t-shirt Competition 2.0 en JAKO short Competition 2.0.

JAKO rugzak Competition 2.0, verkrijgbaar in 8 kleuren en 1 maat. Goed te combineren met JAKO jas met kap Competition 2.0 en JAKO polyesterbroek Competition 2.0.

Jaksportkleding geeft jou gratis verzending al vanaf €49,95. Kom je niet helemaal uit op dat bedrag? Combineer je JAKO Competition 2.0 product met een ander product van de teamline Competition 2.0. Alle producten binnen een teamline zijn perfect met elkaar te combineren om er een mooie outfit van te maken.

JAKO kleding bedrukken?

Wil je jouw teamkleding laten bedrukken met naam en/of nummer. Ook dat kan. Wij bedrukken de kleding altijd met het juiste lettertype, wat het best bij het product past. Neem snel contact op met één van onze medewerkers en laat je inspireren.

Meer weten?

Kom je er niet uit? Bekijk het JAKO Matentabel of neem contact op met een van onze medewerkers.

Ben je zeker van je bestelling? Bestel snel, veilig en gemakkelijk producten van de teamline Competition 2.0 en voor je het weet sta jij straks te sporten in jouw teamline Competition 2.0 kleding. Wij wensen jou in ieder geval veel winkelplezier!

Ben je tevreden met je bestelling? Dan zullen wij het zeer waarderen dat je een review achterlaat op ons reviewkanaal. Heb je tips? Ook deze zijn van harte welkom!

 Bankcontact iDEAL VISA MastercardPaypal Carte Bleue Big Shopper DPD Post NL

To Top