Competition 2.0

  • Persoonlijke service
  • Altijd op voorraad
  • Nieuwste collecties
  • Voor verenigingen en particulieren
Desc

Producten 1-20 van 110

per pagina
Desc

Producten 1-20 van 110

per pagina

JAKO teamline Competition 2.0

In deze categorie bevinden zich alle producten van de teamline Competition 2.0. Competition 2.0 is een populaire teamline voor sportteams en voor de individu. Alle artikelen zijn verkrijgbaar met 25% korting! De teamline Competition 2.0 draag je tijdens trainingen, wedstrijden en in jouw vrije tijd.

Sportief en dynamisch JAKO design

Competition 2.0 is de opvolger van de teamline Competition. De traditie van een dynamisch design wordt in stand gehouden door de mooie kleuren combinaties. De Competition 2.0 heeft moderne pasvormen en is ook qua uiterlijk met de tijd meegegaan. Alle producten zijn gemaakt van 100% polyester, wat jij gewent bent van goede sportkleding.

Voordelen van teamline JAKO Competition 2.0

De teamline Competition 2.0 is niet alleen goedkoop, maar ook kwalitatief erg goed. Hoogwaardige kwaliteit, voor een scherpe prijs. De producten van Competition 2.0 zijn goed met elkaar te combineren. 10 verschillende kleurencombinaties en een dynamische uitstrling zorgen ervoor dat er voor elke vereniging een passende kleurencombinatie tussen zit. Dit maakt het een aantrekkelijke teamline voor sportteams, -verenigingen en voor de individu.

JAKO kleding bedrukken?

Wil je jouw teamkleding laten bedrukken met naam en/of nummer. Ook dat kan. Wij bedrukken de kleding altijd met het juiste lettertype, wat het best bij het product past. Neem snel contact op met één van onze medewerkers en laat je inspireren.

 Bankcontact iDEAL VISA MastercardPaypal Carte Bleue Big Shopper DPD Post NL

To Top