Out of stock
SKU
4305

JAKO Shirt Celtic 2.0 LM 4305

Gekozen product: Maillot Celtic 2.0 LM 4305
Kies uw gewenste maat en kleur, het kan zijn dat de prijs aan de hand van de maat wijzigt. Dit is dan direct zichtbaar. Verder op deze pagina vindt u meer informatie over dit product.

Het shirt CELTIC 2.0 met zijn brede horizontale strepen is ook verkrijgbaar in een variant met lange mouwen. Vooral in het koude seizoen is deze populair, want dan houden voetballers ervan de armen warm te houden. Het vernieuwde ontwerp van deze JAKO-klassieker van het eerste uur heeft een inzet in contrasterende kleur op de schouders, met aansluitend daarop de JAKO Dots op de mouwen. Deze highlights harmoniëren in kleur met de JAKO-belettering op de borst en de inzetten langs de zijnaden. De ronde hals met Ripp heeft een klassieke uitstraling. CELTIC 2.0 is gemaakt van functioneel Polyester-Interlock en is verkrijgbaar in tien kleurencombinaties. Bij drie varianten komen de highlights in moderne trendy kleuren naar buiten: fluogroen, fluogeel en flame. De tien kleurvariaties zijn beschikbaar in de maten 128 - 164 en S - XXL voor heren, dames en kinderen.

Meer informatie
beschikbaar
31.12.2021
Melding
In verschillende maten en kleuren.
productnummer
4305
materiaal
100 % Polyester
Levertijd
2 tot 3 werkdagen
Extra informatie
Polyester-Interlock - Voorzijde met sublimatiedruk in tonale blokstrepen - Contrasterende Mesh-inzetten aan zijnaad en schouder - Ronde hals met Ripp - Mouwafsluiting met Ripp
Write Your Own Review
Je bent aan het beoordelen:JAKO Shirt Celtic 2.0 LM 4305
To Top