Jassen

  • Persoonlijke service
  • Altijd op voorraad
  • Nieuwste collecties
  • Voor verenigingen en particulieren
Desc

8 producten

per pagina
Desc

8 producten

per pagina

JAKO Jassen

Met de JAKO softshells, stadionjassen, stepjassen, coachjassen, coachvesten en regenjassen ben je voorbereid op alle activiteiten onder elke omstandigheid. Alle jassen hebben een perfecte uitstraling voor langs het sportveld, op de tribune maar ook voor werkbesprekingen.

Comfortabele JAKO Jassen

De JAKO Softshells en Stadionjassen zijn wind- en water afstotend en voorzien van een zachte fleece aan de binnenkant. Hierdoor beschermen beide jassen het lichaam tegen afkoeling. De stepjas is een ultrazachte doorgestikte jas met een casual uitstraling. De coachvesten en coachjassen zijn geschikt voor trainers, leiders en sporters en zijn water- wind en kou bestendig. De regenjassen zijn zeer waterafstotend en dus ideaal te gebruiken tijdens regenachtige omstandigheden.

Voordelen van JAKO Jassen

De softshells zijn verkrijgbaar in 5 kleuren en in junior- heren en damesmaten. De stadionjassen zijn verkrijgbaar in 5 kleuren en in junior- en seniormaten. De coachjassen zijn verkrijgbaar in twee varianten. De JAKO Coachvest Classico is zonder capuchon leverbaar in 5 verschillende kleuren en in junior- en seniormaten. Liever een coachvest met capuchon? De JAKO Coachvest Active is verkrijgbaar in 4 kleuren en in junior- en seniormaten. De regenjassen zijn verkrijgbaar in 5 kleuren en in 3 varianten. De JAKO Regenjas is een volledige regenjas inclusief zijzakken met rits. De JAKO Rainzip is een regenjas met een 1/4 Zipper. DE JAKO Raintop Basic is een regentrui voorzien met V-hals en mouwafwerking met elastische boord.

Voor verenigingen

Jakosportkleding biedt de mogelijkheid om jouw jas te bedrukken met een club- of sponsorlogo en een rug- en/of borstnummer. Interesse? Neem contact of via de mail (info@jakosportkleding.nl) of via 0513-485485.

 Bankcontact iDEAL VISA MastercardPaypal Carte Bleue Big Shopper DPD Post NL

To Top