Coachjassen

  • Persoonlijke service
  • Altijd op voorraad
  • Nieuwste collecties
  • Voor verenigingen en particulieren
Desc

5 producten

per pagina
Desc

5 producten

per pagina

JAKO Coachjassen

Met de JAKO coachjassen en coachvesten ben je als coach voorbereid op alle activiteiten onder elke omstandigheid. Alle jassen hebben een perfecte uitstraling voor langs het sportveld, op de tribune maar ook voor werkbesprekingen.

Comfortabele JAKO Coachjassen

De JAKO Coachjassen zijn wind- en water afstotend en voorzien van warme binnekant. Hierdoor beschermen beide jassen het lichaam tegen afkoeling. De coachvesten en coachjassen zijn geschikt voor trainers, leiders en sporters en zijn water- wind en kou bestendig. 

Voordelen van JAKO Coachjassen

Als coach is het belangrijk om jezelf goed op temperatuur te houden. Terwijl jouw team lekker aan het bewegen is, sta jij immers rustig langs de zijlijn. Shop snel en veilig via één van onderstaande links. 

JAKO Coachvest Classico, verkrijgbaar in 5 kleuren, 4 juniormaten en 7 seniormaten.

JAKO Coachvest Active, verkrijgbaar in 4 kleuren, 4 juniormaten en 7 seniormaten.

JAKO Bankmantel Team, verkrijgbaar in 1 kleur en 4 seniormaten.

JAKO Stadionjas Team, verkrijgbaar in 5 kleuren, 5 juniormaten en 7 seniormaten.

JAKO kleding bedrukken?

Wil je jouw teamkleding laten bedrukken met naam en/of nummer. Ook dat kan. Wij bedrukken de kleding altijd met het juiste lettertype, wat het best bij het product past. Neem snel contact op met één van onze medewerkers en laat je inspireren.

Meer weten?

Kom je er niet uit? Bekijk het JAKO Matentabel of neem contact op met een van onze medewerkers.

Ben je zeker van je bestelling? Bestel snel, veilig en gemakkelijk jouw coachjassen en voor je het weet sta jij straks te sporten in je nieuwe sportkleding van JAKO. Wij wensen jou in ieder geval veel winkelplezier!

Ben je tevreden met je bestelling? Dan zullen wij het zeer waarderen dat je een review achterlaat op ons reviewkanaal. Heb je tips? Ook deze zijn van harte welkom!

Voor verenigingen

Jakosportkleding biedt de mogelijkheid om jouw jas te bedrukken met een club- of sponsorlogo en een rug- en/of borstnummer. Interesse? Neem contact of via de mail (info@jakosportkleding.nl) of via 0513-485485.

 Bankcontact iDEAL VISA MastercardPaypal Carte Bleue Big Shopper DPD Post NL

To Top