JAKO sportkleding voor de hele club?

Jakosportkleding.nl levert niet alleen sportkleding aan particulieren maar kan ook grotere aantallen in één keer leveren. En dat is handig voor als het gehele team of sportvereniging dezelfde clubkleding wil dragen. De unieke teamlijnen van JAKO zorgen voor uniformiteit binnen de sportvereniging, van kleine tot grote aantallen allemaal 4 jaar naleverbaar.

Bedrukken JAKO sportkleding mogelijk!

Jakosportkleding.nl beschikt over een eigen drukkerij, waar we gebruik maken van verschillende druktechnieken. Er word gebruik gemaakt van transfers, zeefdruk, sublimatie en ook borduren behoort tot de mogelijkheden. Hierdoor is het bedrukken en borduren van alle soorten sportkleding mogelijk. De artikelen naar keuze worden bedrukt met hoogwaardig materiaal. Ook complexe logo’s kunnen in verschillende kleuren op het materiaal worden bedrukt. Dit allemaal in eigen beheer, wat kortere levertijden en service oplevert.

Neem contact op

Bij leveringen van grotere aantallen sportartikelen is het handiger dat u rechtstreeks met ons contact opneemt. We bespreken samen wat de mogelijkheden zijn en kunnen u op deze manier het beste van dienst zijn. Neem contact op.

Liever langskomen in onze store?

Wil je de sportkleding van JAKO liever in het echt bekijken en voelen? Dat kan! Jakosportkleding.nl heeft naast een webshop een eigen showroom in één van de meest sportieve steden van het land, Heerenveen! Desnoods komt het hele team langs om de kleding te passen.

 Bankcontact iDEAL VISA MastercardPaypal Carte Bleue Big Shopper DPD Post NL

To Top